Dorpshuis Heerde ☰ Menu
Gewoon gastvrij
.... in de huiskamer van Heerde!
Vraag naar de mogelijkheden
Horeca
Zaalverhuur
Theateragenda

Vandaag bij ons


Hebron
Aanvang: 09:00 uur. (MFA Zaal 3)

Hebron
Aanvang: 09:00 uur. (MFA Zaal 2)

Hebron
Aanvang: 09:00 uur. (MFA Zaal 1)

Hebron
Aanvang: 09:00 uur. (RABO Zaal)Vacature Medewerker Horeca (hulpkracht) ( 8-16 uur per week )

De Heerd in Heerde is een moderne multifunctionele accommodatie en bestaat o.a. uit diverse culturele ruimtes, een schitterend theater, vergaderruimtes, horeca, sporthal, bibliotheek en scholen. Het is een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Heerde en omstreken waar zij welzijn, kunst, cultuur, educatie, in‐ en ontspanning en sport vinden.

Vacature Medewerker Horeca (hulpkracht) ( 8-16 uur per week )

Voor ons team zijn wij op zoek naar een  

 Medewerker Horeca (hulpkracht) ( 8-16 uur per week )

Sleutelwoorden: sociaal, hands-on mentaliteit, zelfstandig werken en dienstverlenend. 

Wat zoeken we 
Als medewerker Horeca ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten.  Je bent een representatieve, gemotiveerde en betrouwbare medewerker, die dienstverlenend is ingesteld en in overleg ingezet kan worden op flexibele werktijden (o.a. overdag, avonden en weekeinden). Maar zelden met de feestdagen, uitgezonderd koningsdag 😉!
Ben jij die sociale, enthousiaste horeca medewerker die werken met gasten elke dag een uitdaging vindt en graag de handen uit de mouwen steekt, en een leuke (bij)baan zoekt?  
 
Wat kenmerkt een Medewerker Horeca bij de Heerd
Je ontvangt en bedient onze gasten in de Heerd. Je verricht diverse ondersteunende werkzaamheden in de keuken en bar zoals verstrekken van dranken en het bereiden van diverse kleine gerechten en snacks en lunch. Daarnaast maak je de zalen gereed voor gebruik en verricht je voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Kassawerkzaamheden behoren eveneens tot de functie. 
 
Dit bieden wij jou als Medewerker Horeca bij de Heerd 
We bieden een markconform salaris en werken in een leuk team waarbij je samen de verantwoordelijkheid draagt. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO horeca. Opleiding richting horeca en/of BHV behoort tot de mogelijkheden.
 
Geïnteresseerd? 
Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met CV  o.v.v. sollicitatie medewerker horeca.  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Roke, tel: 0610600050, beheerder@dorpshuisheerde.nl 
 
Contactgegevens: 
de Heerd
Griftstraat 8
8181VZ Heerde