Dorpshuis Heerde ☰ Menu
Gewoon gastvrij
.... in de huiskamer van Heerde!
Vraag naar de mogelijkheden
Horeca
Zaalverhuur
Theateragenda

Vandaag bij ons


Big Band Heerde - geannuleerd
Aanvang: 15:30 uur. (Gymlokaal)Jazzfestival Heerde in de Heerd

Vrijdag 1 november 2019 zal de 43e editie van het jazzfestival Heerde van start gaan. Wederom in de fraaie zalen van de Heerd. Het programma biedt in feite alle liefhebbers genoeg om te komen genieten van ervaren amateurs en musici die in de top van de Nederlandse en internationale jazz meedraaien.
Online kaarten bestellen

Jazzfestival Heerde in de Heerd

Het programma biedt in feite alle liefhebbers genoeg om te komen genieten van ervaren amateurs en musici die in de top van de Nederlandse en internationale  jazz meedraaien.
Programma met onder meer Flowertown Jazzband (onvervalste swing) Big Band Heerde, the Hippo Brothers (brengen elke zaal in vervoering), Big Band Allotria (voor de 43e keer), Unaccounted Four (met David Lukacs klarinettist/saxofonist van de DSC!), the Alluring Ajettes (stijl Andrew Sisters), kwintet Richie Reichgelt met Suzan Veneman trompet (finaliste Prinses Christina Concours).
Grote verrassing is de Amerikaanse tenorsaxofonist Harry Allen die tijdens zijn European Tour ook Heerde aandoet. De Duitse meesterpianist Martin Sasse zal hem met zijn kwartet begeleiden.Online kaarten bestellen