Dorpshuis Heerde ☰ Menu
Gewoon gastvrij
.... In het theater om de hoek!
Horeca
Zaalverhuur
Theateragenda

Vandaag bij onsAanvang: 09:00 uur. (MFA Zaal 2)


Aanvang: 09:00 uur. (MFA Zaal 1)


Aanvang: 09:00 uur. (PM Foyer)


Aanvang: 09:00 uur. (RABO Zaal)Met dank aan:

Beste theaterbezoeker

Genieten van klassieke muziek, ontroerd raken door zang of lachen met cabaretiers... Voor het seizoen 2017 /2018 is er voor u een afwisselend programma samengesteld. Kaarten reserveren kan door op de gewenste voorstelling te klikken.

U kunt bij ons pinnen maar we accepteren helaas geen theater cadeaubon of podium cadeaukaart
 

Zaterdag - 03-03-2018

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina | Voorjaarsconcert

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina presenteert deze avond een gevarieerd muzikaal programma. Het voorjaar komt eraan en Wilhelmina laat dat horen: op programma staan lekker in het gehoor liggende muziek.
Het Voorjaarsconcert is een prima gelegenheid om nader kennis te maken met Wilhelmina en je daarbij te laten verrassen door het populaire muzikale programma met diverse muziekstijlen.
Genre: Populaire muziek overig

Zaterdag - 17-03-2018

Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria | Voorjaarsconcert

Het voorjaarsconcert van de Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria is een jaarlijks evenement wat plaatsvind in de theaterzaal van de Heerd.
Tijdens dit concert zal de hele vereniging zich presenteren. Van de Malletband tot het opleidingsorkest, van blokfluitgroep tot A-orkest en niet te vergeten Fill- in, de opleidingsgroep van de Malletband. Het is vooral een hele gezellige muzikale avond voor jong en oud.