Dorpshuis Heerde ☰ Menu
Gewoon gastvrij
.... In het theater om de hoek!
Horeca
Zaalverhuur
Theateragenda

Vandaag bij ons


Wereldwijs
Aanvang: 08:30 uur. (Gymlokaal)

S-IPI
Aanvang: 08:30 uur. (MFA Zaal 1)

S-IPI
Aanvang: 08:30 uur. (MFA Zaal 3)

Biljardclub mooie stootman
Aanvang: 10:00 uur. (PM Foyer)

Bridge
Aanvang: 13:30 uur. (Niet gespecificeerd)

Biljardclub mooie stootman
Aanvang: 13:30 uur. (PM Foyer)

Percussiongroep Heerde
Aanvang: 18:00 uur. (RABO Zaal)

Biljardclub mooie stootman
Aanvang: 18:30 uur. (PM Foyer)

Pilatus
Aanvang: 19:00 uur. (Gymlokaal)

Fotoclub de Sprengen
Aanvang: 19:00 uur. (MFA Zaal 2)

Fotoclub de Sprengen
Aanvang: 19:00 uur. (MFA Zaal 1)Met dank aan:

Beste theaterbezoeker

Genieten van klassieke muziek, ontroerd raken door zang of lachen met cabaretiers... Voor het seizoen 2017 /2018 is er voor u een afwisselend programma samengesteld. Kaarten reserveren kan door op de gewenste voorstelling te klikken.

Zaterdag - 10-02-2018

Big Band and Friends | Muziek

Big Band Heerde, met als bandleider Herman Nijkamp, verzorgt een avondvullend programma met traditionele bigbandwerken, maar uitstapjes naar latin en jazz worden ook gemaakt. Het publiek wordt zowel instrumentaal als vocaal vermaakt. Zangeres Christél is een vaste waarde bij de band, maar ook bandleider Herman Nijkamp is een meer dan verdienstelijk zanger, die graag laat horen dat hij een meester in het scatten is. Daarbij zullen er deze avond een aantal in de bigbandwereld bekende gasten voor het voetlicht treden. Wie dat zullen zijn blijft nog even een verrassing.

Zaterdag - 03-03-2018

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina | Voorjaarsconcert

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina presenteert deze avond een gevarieerd muzikaal programma. Het voorjaar komt eraan en Wilhelmina laat dat horen: op programma staan lekker in het gehoor liggende muziek.
Het Voorjaarsconcert is een prima gelegenheid om nader kennis te maken met Wilhelmina en je daarbij te laten verrassen door het populaire muzikale programma met diverse muziekstijlen.
Genre: Populaire muziek overig

Zaterdag - 17-03-2018

Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria | Voorjaarsconcert

Het voorjaarsconcert van de Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria is een jaarlijks evenement wat plaatsvind in de theaterzaal van de Heerd.
Tijdens dit concert zal de hele vereniging zich presenteren. Van de Malletband tot het opleidingsorkest, van blokfluitgroep tot A-orkest en niet te vergeten Fill- in, de opleidingsgroep van de Malletband. Het is vooral een hele gezellige muzikale avond voor jong en oud.