Dorpshuis Heerde ☰ Menu
Gewoon gastvrij
.... In het theater om de hoek!
Horeca
Zaalverhuur
Theateragenda

Vandaag bij ons


Wereldwijs
Aanvang: 08:30 uur. (Gymlokaal)

S-IPI
Aanvang: 08:30 uur. (MFA Zaal 1)

S-IPI
Aanvang: 08:30 uur. (Niet gespecificeerd)

Biljarten
Aanvang: 10:00 uur. (PM Foyer)

Bridge
Aanvang: 13:30 uur. (Niet gespecificeerd)

Ton Hulzebosch
Aanvang: 13:30 uur. (MFA Zaal 1)

Percussiongroep Heerde
Aanvang: 18:00 uur. (RABO Zaal)

Biljarten
Aanvang: 18:30 uur. (PM Foyer)

Pilatus
Aanvang: 19:00 uur. (Gymlokaal)

VVD Heerde
Aanvang: 19:00 uur. (Lounge)

Sportfokkers
Aanvang: 19:00 uur. (MFA Zaal 3)

EHBO ALV
Aanvang: 19:30 uur. (MFA Zaal 1)

EHBO ALV
Aanvang: 19:30 uur. (MFA Zaal 2)Met dank aan:

Beste theaterbezoeker

Genieten van klassieke muziek, ontroerd raken door zang of lachen met cabaretiers... Voor het seizoen 2017 /2018 is er voor u een afwisselend programma samengesteld. Kaarten reserveren kan door op de gewenste voorstelling te klikken.

Dinsdag - 10-10-2017

Youp van 't Hek | Een vloek en een zucht (Try out)

Eén ding staat vast: er zal gelachen worden.
Hard en veel. Waarom?
Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt?

Youp!

UITVERKOCHT!

Vrijdag - 03-11-2017

41e editie | Rabo Jazzfestival Heerde

Een mix van (betere) amateurs uit de regio en musici uit de top van de Nederlandse jazz spelen vanaf 18:30 uur continu op twee podia. Onder andere Big Band Heerde, Allotria (41e keer!), de Lime House Jazzband, Blues band 'Big Fat Sound', Two Dutch Tenors, All Star Band van Frits Landesbergen en Humphrey Campbell maken er tot na middernacht weer een onvergetelijke avond van.
Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf maandag 23 oktober a.s. verkrijgbaar bij de Plus Heerde / Wezep en aan onze balie á € 12,50 (leden Rabobank á € 10,00).
Aan de zaal bedraagt de entree € 15.00

Zaterdag - 13-01-2018

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina | Voorjaarsconcert

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina luidt het nieuwe jaar 2018 feestelijk in!
Het A-orkest van Wilhelmina onder leiding van dirigente Silva Tichelaar - Soepboer brengt het Nieuwjaarsconcert naar Heerde. Het muzikale programma ademt helemaal de Weense sfeer uit en de wals zal hierbij dan ook niet ontbreken.
Genre: Populaire (wals)muziek overig

Zaterdag - 10-02-2018

Big Band and Friends | Muziek

Big Band Heerde, met als bandleider Herman Nijkamp, verzorgt een avondvullend programma met traditionele bigbandwerken, maar uitstapjes naar latin en jazz worden ook gemaakt. Het publiek wordt zowel instrumentaal als vocaal vermaakt. Zangeres Christél is een vaste waarde bij de band, maar ook bandleider Herman Nijkamp is een meer dan verdienstelijk zanger, die graag laat horen dat hij een meester in het scatten is. Daarbij zullen er deze avond een aantal in de bigbandwereld bekende gasten voor het voetlicht treden. Wie dat zullen zijn blijft nog even een verrassing.

Zaterdag - 03-03-2018

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina | Voorjaarsconcert

Het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina presenteert deze avond een gevarieerd muzikaal programma. Het voorjaar komt eraan en Wilhelmina laat dat horen: op programma staan lekker in het gehoor liggende muziek.
Het Voorjaarsconcert is een prima gelegenheid om nader kennis te maken met Wilhelmina en je daarbij te laten verrassen door het populaire muzikale programma met diverse muziekstijlen.
Genre: Populaire muziek overig

Zaterdag - 17-03-2018

Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria | Voorjaarsconcert

Het voorjaarsconcert van de Chr. muziekvereniging Soli Deo Gloria is een jaarlijks evenement wat plaatsvind in de theaterzaal van de Heerd.
Tijdens dit concert zal de hele vereniging zich presenteren. Van de Malletband tot het opleidingsorkest, van blokfluitgroep tot A-orkest en niet te vergeten Fill- in, de opleidingsgroep van de Malletband. Het is vooral een hele gezellige muzikale avond voor jong en oud.